Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 79g59kcal10.4g0.9g0.3g5.5g
Vesi, vesijohtovesi 397g0kcal0g0g0g0g
Öljy95g857kcal0g0g95.3g0g
Suola, annos 3g7.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 722g2479kcal73.6g505.7g8.7g25.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g38g40kcal3g6.2g0.2g0.8g
Parmesaaniraaste, Tesco318g1239kcal104.8g0g90.2g0g
Basilika, kuivattu 4.8g12kcal0.7g1g0.2g1.9g
Timjami 1.6g4.5kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3328g9380kcal385.2g1028.4g390g68.2g
Valittu annoskoko1664g4690kcal192.6g514.2g195g34.1g
Annoskoko puolitettuna832g2345kcal96.3g257.1g97.5g17.1g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906