Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton

150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä

1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan

Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.

Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.

Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 998g1081kcal78.9g162.7g6g21g
Hunaja266g892kcal2.7g218.3g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore200g50kcal0g18g0g0.2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g200g1797kcal0g0g199.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3328g7640kcal163.2g798g411.4g42.4g
Valittu annoskoko1664g3820kcal81.6g399g205.7g21.2g
Annoskoko puolitettuna832g1910kcal40.8g199.5g102.9g10.6g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313384