Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3846g8517kcal673.1g0g653.8g0g
Tomaattimurska 3846g1131kcal21.5g203.8g7.7g73.1g
Sipuli (kuorittu)962g260kcal12.5g46.2g1.9g16.3g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1250g350kcal7.5g74.4g2.5g31.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20723kcal1444.4g680.2g1333g245.4g
Valittu annoskoko10000g10361kcal722.2g340.1g666.5g122.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5181kcal361.1g170.1g333.3g61.4g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452