Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.2g22.3g0.7g9.4g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.4g2.2g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)15g35kcal2.7g2g1.8g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)75g353kcal9g5.4g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3330g1426kcal39.6g144g73.2g28g
Valittu annoskoko1665g713kcal19.8g72g36.6g14g
Annoskoko puolitettuna833g357kcal9.9g36g18.3g7g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704