Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g451g541kcal85.6g0g22.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g34g304kcal0g0g33.8g0g
Tomaattimurska 901g265kcal5g47.8g1.8g17.1g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g6.8g25kcal0.9g4.2g0.5g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3330g2490kcal195.2g140g118.8g45.6g
Valittu annoskoko1665g1245kcal97.6g70g59.4g22.8g
Annoskoko puolitettuna833g623kcal48.8g35g29.7g11.4g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070