Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1350g324kcal16.2g45.9g2.7g28.3g
Voi, 1 tl, 5 g225g1643kcal2.2g2.2g180g0g
Hunaja 90g297kcal0.5g72.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3330g4528kcal37.8g241.6g365.4g56.6g
Valittu annoskoko1665g2264kcal18.9g120.8g182.7g28.3g
Annoskoko puolitettuna833g1132kcal9.5g60.4g91.4g14.2g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357