Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g10g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 340g1168kcal34.7g238.2g4.1g11.9g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g349g1187kcal45.4g235.6g5.9g18.5g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g39g56kcal3.5g9.7g0.4g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow39g67kcal0.2g1.6g6.7g0g
Oliiviöljy 22g193kcal0g0g21.8g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g218g44kcal1.3g7.6g0.7g3.1g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g210g65kcal3.8g12.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 436g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3332g5558kcal177.8g1010.6g79.2g67g
Valittu annoskoko1666g2779kcal88.9g505.3g39.6g33.5g
Annoskoko puolitettuna833g1390kcal44.5g252.7g19.8g16.8g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478