Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali876g185kcal10.5g29.8g1.8g18.4g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 234g532kcal44.4g0g39.7g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g58g6.4kcal0.5g0.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 88g243kcal1.8g2.6g24.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka88g72kcal3g16.6g0.9g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3332g2094kcal121.4g103.2g134.2g39.6g
Valittu annoskoko1666g1047kcal60.7g51.6g67.1g19.8g
Annoskoko puolitettuna833g524kcal30.4g25.8g33.6g9.9g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051