Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.2g0g28g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)560g140kcal5.6g30.8g0g7.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g84g24kcal0.5g5g0.2g2.1g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.9g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.3g
Vehnäjauho, sunnuntai3.5g12kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g4.2g7kcal0.7g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3332g1327kcal122.6g82.8g57g21.8g
Valittu annoskoko1666g663kcal61.3g41.4g28.5g10.9g
Annoskoko puolitettuna833g332kcal30.7g20.7g14.3g5.5g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139