Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1119g1858kcal212.6g0g111.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 140g90kcal4.5g6.7g4.9g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Ketsuppi, Felix25g23kcal0.3g5.3g0.1g0g
Soijakastike 25g15kcal1.3g2.4g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle280g364kcal18.2g56g8.4g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3332g4917kcal493g141.2g266.4g28g
Valittu annoskoko1666g2459kcal246.5g70.6g133.2g14g
Annoskoko puolitettuna833g1229kcal123.3g35.3g66.6g7g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630