Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 233g159kcal36.5g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 826g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 248g189kcal4.7g38.4g0.5g2.5g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g150g255kcal5.3g8.3g22.5g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Tilli, tuore 19g5.6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Ruokasuola jodioitu 3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3336g1337kcal99g111.8g49.8g16g
Valittu annoskoko1668g668kcal49.5g55.9g24.9g8g
Annoskoko puolitettuna834g334kcal24.8g28g12.5g4g
Arvot/100g100g40kcal3g3.4g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334