Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 256g1037kcal0g255.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 391g1341kcal39.8g273.5g4.7g13.7g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g100g541kcal0.2g0.3g60.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen351g116kcal11.6g17.2g0g0g
Raparperi, tuore501g155kcal3.5g27.5g0.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3336g6589kcal125.6g1159.2g141.8g41.6g
Valittu annoskoko1668g3295kcal62.8g579.6g70.9g20.8g
Annoskoko puolitettuna834g1647kcal31.4g289.8g35.5g10.4g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180669