Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)14g44kcal1.7g8.9g0.2g1.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 70g90kcal14.6g0g3.5g0g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)7g11kcal0.6g0.3g0.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Arla Apetina Feta 3%4.2g4.6kcal0.8g0.1g0.1g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g2.8g8.1kcal1.4g1g0g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Tomaatti 35g8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g382kcal39.4g26.8g12.8g5g
Valittu annoskoko167g191kcal19.7g13.4g6.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna84g96kcal9.9g6.7g3.2g1.3g
Arvot/100g100g114kcal11.8g8g3.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550