Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 66g106kcal19.9g0g2.8g0g
Hunaja0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Sinappi 0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g335kcal41g8.2g15.6g2.4g
Valittu annoskoko167g168kcal20.5g4.1g7.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna84g84kcal10.3g2.1g3.9g0.6g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.5g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113