Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 63g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%25g23kcal1g1.9g1.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.3g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g133kcal3.2g11.6g7.4g3.2g
Valittu annoskoko167g67kcal1.6g5.8g3.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna84g33kcal0.8g2.9g1.9g0.8g
Arvot/100g100g40kcal1g3.5g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204