Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Lanttu 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Seiti pakaste 33g25kcal5.8g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 77g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g129kcal15g5.2g5g1.6g
Valittu annoskoko167g65kcal7.5g2.6g2.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna84g32kcal3.8g1.3g1.3g0.4g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160