Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 33g62kcal8.9g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.1g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)29g25kcal0.3g1g2g0g
Tomaattimurska, 1 prk29g7.8kcal0.2g1.5g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kirsikkatomaatti, 50g7.3g1.5kcal0g0.3g0g0g
Basilika, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g37g128kcal4g27g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g480kcal28.2g65g11.2g2g
Valittu annoskoko167g240kcal14.1g32.5g5.6g1g
Annoskoko puolitettuna84g120kcal7.1g16.3g2.8g0.5g
Arvot/100g100g144kcal8.4g19.5g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357