Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g47g16kcal0.5g3g0.2g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g28g67kcal3.5g0g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g3.7g12kcal0.4g2.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g218kcal9.8g15g11.4g1.2g
Valittu annoskoko167g109kcal4.9g7.5g5.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna84g55kcal2.5g3.8g2.9g0.3g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.5g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876