Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)150g352kcal29.5g6.5g23.3g0g
Ruohosipuli, tuore15g4.1kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Mineraalisuola keskiarvo 1.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.8g6.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g725kcal59.4g14.2g48.4g0.4g
Valittu annoskoko167g363kcal29.7g7.1g24.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna84g181kcal14.9g3.6g12.1g0.1g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155