Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Korppujauho 8.3g31kcal0.9g6.2g0.1g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)21g18kcal0.2g0.7g1.5g0g
Voileipäkinkku,snellman5g5.1kcal0.9g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Puolukka 25g10kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g478kcal38.8g18.4g26.8g2.4g
Valittu annoskoko168g239kcal19.4g9.2g13.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna84g120kcal9.7g4.6g6.7g0.6g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.5g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514