Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g21g58kcal4g0g4.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g63g36kcal0.9g7.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g193kcal10g15.6g9.8g0g
Valittu annoskoko168g97kcal5g7.8g4.9g0g
Annoskoko puolitettuna84g48kcal2.5g3.9g2.5g0g
Arvot/100g100g58kcal3g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250