Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix1.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 33g25kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 8.3g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g4.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 4.2g2.7kcal0g0.5g0g0.2g
Paistijauheliha 10%17g28kcal3.3g0g1.7g0g
Paprika, punainen4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g140kcal8.6g14.4g4.4g2g
Valittu annoskoko168g70kcal4.3g7.2g2.2g1g
Annoskoko puolitettuna84g35kcal2.2g3.6g1.1g0.5g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619