Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli63g106kcal8.1g1.6g7.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g35g15kcal3.4g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g10g6.4kcal0.4g0g2.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g25g104kcal20.5g1.7g1.5g0.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore5g1.2kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 1.3g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)15g53kcal2.1g8.4g1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g753kcal69.2g24.6g45g3.6g
Valittu annoskoko168g376kcal34.6g12.3g22.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna84g188kcal17.3g6.2g11.3g0.9g
Arvot/100g100g225kcal20.6g7.3g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915