Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g63g81kcal13.1g0g4.4g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)63g44kcal7.5g1.9g0.6g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g31g8.1kcal0.4g1.5g0.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g4.7g18kcal0g4.3g0g0g
Paprikajauhe 0.9g3kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.3g2.2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g368kcal42.2g16.6g16.6g0.8g
Valittu annoskoko168g184kcal21.1g8.3g8.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna84g92kcal10.6g4.2g4.2g0.2g
Arvot/100g100g110kcal12.6g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958