Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 110g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli31g94kcal1.2g1.4g9.4g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g318kcal4g10.4g28.4g2.6g
Valittu annoskoko168g159kcal2g5.2g14.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna84g80kcal1g2.6g7.1g0.7g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716