Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 48g27kcal0.8g6.3g0.1g0.4g
Lohifilee 29g56kcal5.4g0g3.9g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%3.7g27kcal0g0g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 63g21kcal1.9g3.1g0.1g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g13g25kcal1.2g0.6g1.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g359kcal21.2g25.2g19.6g1g
Valittu annoskoko168g179kcal10.6g12.6g9.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna84g90kcal5.3g6.3g4.9g0.3g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983