Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 70g25kcal3.2g1.4g0.2g1.8g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus11g39kcal1.6g0.1g3.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g185kcal1.1g1.7g19.7g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%28g65kcal8.1g0.7g3.4g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g631kcal28.2g8g54g4g
Valittu annoskoko168g316kcal14.1g4g27g2g
Annoskoko puolitettuna84g158kcal7.1g2g13.5g1g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.4g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994