Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet42g47kcal9.7g0g0.8g0g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Maissi jyvät 23g33kcal0.7g5.9g0.6g0.9g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)55g22kcal0.9g4.5g0.1g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa2.8g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana335g269kcal24g26g6.8g3.8g
Valittu annoskoko168g135kcal12g13g3.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna84g67kcal6g6.5g1.7g1g
Arvot/100g100g80kcal7.2g7.8g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324813