Juustokuorrutettu seiti neljälle

400 g pakasteseitiä
½ purjoa
¾ tl suolaa
¼ tl rouhittua valkopippuria
½ tl currya
1 dl ruokakermaa
2 dl juustoraastetta
3 rkl hienonnettua tilliä

Nosta jäiset kalapalat uunivuokaan.

Halkaise, huuhtele ja leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kypsennä purjosipuleita mikrossa täydellä teholla noin 30 sekunnin ajan.

Mausta kalapalat suolalla, valkopippurilla sekä currylla.

Levitä kalojen päälle purjoviipaleet.

Valuta pinnalle ruokakerma ja ripottele lopuksi hienonnettu tilli sekä juustoraaste.

Kypsennä vuokaa 200 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

lainattu : Siirry sivulle!

Atta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus800g560kcal128g0g2.4g0g
Purjosipuli320g61kcal5.8g7.7g0.6g6.7g
Flora ruoka kevyt & paksu200g120kcal2g9g8g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu300g780kcal93g0g45g0g
Tilli tuore50g13kcal1.8g0.5g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3340g3068kcal461.2g34.4g112.8g15.4g
Valittu annoskoko1670g1534kcal230.6g17.2g56.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna835g767kcal115.3g8.6g28.2g3.9g
Arvot/100g100g92kcal13.8g1g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42219