Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 625g204kcal3.9g34.8g1.3g15.9g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%250g225kcal10g19g12.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.5g20kcal0.8g0.8g1.5g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3343g1330kcal32g114.4g75.8g32.6g
Valittu annoskoko1671g665kcal16g57.2g37.9g16.3g
Annoskoko puolitettuna836g333kcal8g28.6g19g8.2g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204