Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 280g213kcal5.3g43.4g0.6g2.8g
Linssi-punainen (raaka)168g511kcal42g84g1.7g15.1g
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g28g47kcal4.9g6g0.3g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.2g31kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3346g1666kcal109.4g273.6g12.6g42g
Valittu annoskoko1673g833kcal54.7g136.8g6.3g21g
Annoskoko puolitettuna837g417kcal27.4g68.4g3.2g10.5g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226741