Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)131g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Paprikajauhe 1.8g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Linssi, punainen, Go Green263g854kcal63g128.7g2.6g31.5g
Vesi1094g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g25g29kcal0.6g1.5g2.2g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g105g63kcal1.6g13.7g0.1g0.9g
Tomaattipyree, Pirkka26g22kcal0.9g5g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3346g2442kcal136.8g312.2g58.6g72.2g
Valittu annoskoko1673g1221kcal68.4g156.1g29.3g36.1g
Annoskoko puolitettuna837g611kcal34.2g78.1g14.7g18.1g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442