Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g51g179kcal3.1g38.8g0.9g1g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 600g230kcal6g41.4g1.2g15g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g399kcal45.6g0g24g0g
Basilika, tuore 6g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss45g151kcal9.9g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g2417kcal167g195.6g100.2g34.2g
Valittu annoskoko1674g1209kcal83.5g97.8g50.1g17.1g
Annoskoko puolitettuna837g604kcal41.8g48.9g25.1g8.6g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309796