Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 150g561kcal21.7g85.4g10.9g15g
Margariini 70%, keiju laktoositon 202g1252kcal0g0g141.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g501kcal14.9g102.2g1.8g5.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 150g40kcal4.9g4.6g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g187g105kcal15.9g9.4g0.4g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g150g120kcal3.9g6g9g0g
Sokeri 127g517kcal0g127.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g50kcal0g12.2g0g0.2g
Raparperi 375g126kcal2.6g20.6g0.4g5.2g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g7039kcal169.8g741.8g362g51g
Valittu annoskoko1674g3519kcal84.9g370.9g181g25.5g
Annoskoko puolitettuna837g1760kcal42.5g185.5g90.5g12.8g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475