Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy543g2878kcal42.9g173.7g228g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen113g814kcal1.1g1.1g90.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g226g1357kcal47.5g14.9g122.2g0g
Kananmuna kuoreton 792g1129kcal99g2.4g81.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g12357kcal381g384.2g1043.8g0g
Valittu annoskoko1674g6179kcal190.5g192.1g521.9g0g
Annoskoko puolitettuna837g3089kcal95.3g96.1g261g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478