Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 112g812kcal1.3g0.4g91g0g
Sokeri127g515kcal0g126.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu87g109kcal9.5g0.3g7.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen112g37kcal3.7g5.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 170g583kcal17.3g118.9g2g5.9g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton90g287kcal20.7g9.4g18.6g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g373g1940kcal16.8g197.7g119.4g41g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g298g1671kcal19.4g170.1g101.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton298g478kcal23.9g11.9g38.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g12888kcal226g1287.4g758.2g93.8g
Valittu annoskoko1674g6444kcal113g643.7g379.1g46.9g
Annoskoko puolitettuna837g3222kcal56.5g321.9g189.6g23.5g
Arvot/100g100g385kcal6.8g38.5g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202302