Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g1131g679kcal113.1g48.6g3.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu249g314kcal27.4g0.7g22.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g272g842kcal46.1g146.6g7.9g35.3g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g3747kcal375.6g409g67.4g70.8g
Valittu annoskoko1674g1873kcal187.8g204.5g33.7g35.4g
Annoskoko puolitettuna837g937kcal93.9g102.3g16.9g17.7g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292