Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 835g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix13g11kcal0.2g1.9g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi18g51kcal1.7g1.3g4.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 334g254kcal6.3g51.7g0.7g3.3g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Porkkana 84g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Selleri, annos 50g42g5.8kcal0.4g1.3g0g0g
Palsternakka 42g27kcal0.2g4.9g0.2g1.9g
Paistijauheliha 10%167g284kcal33.4g0g16.7g0g
Paprika, punainen42g11kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Persilja 17g4.6kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3350g1395kcal88.8g143.6g44.8g21.6g
Valittu annoskoko1675g698kcal44.4g71.8g22.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna838g349kcal22.2g35.9g11.2g5.4g
Arvot/100g100g42kcal2.7g4.3g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619