Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g4.5g11kcal0.2g1.9g0.2g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g135g423kcal16.2g85.1g2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen162g225kcal30.8g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g6.8g61kcal0g0g6.8g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 191g168kcal9.8g22g2.3g9.6g
Dolmio Light Classico Bolognese225g83kcal2.7g17.6g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3352g1970kcal120.8g258.2g45.8g24.2g
Valittu annoskoko1676g985kcal60.4g129.1g22.9g12.1g
Annoskoko puolitettuna838g492kcal30.2g64.6g11.5g6.1g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692