Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 84g341kcal0g83.9g0g0g
Viinietikka balsami175g61kcal0g1.7g0g0g
Rypsiöljy rainbow350g3150kcal0g0g350g0g
Silakkafilee 1050g1509kcal168g0g93.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3353g10122kcal336g171.2g886.8g0g
Valittu annoskoko1677g5061kcal168g85.6g443.4g0g
Annoskoko puolitettuna838g2531kcal84g42.8g221.7g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794