Parsakaaliherkkusieni-keitto

VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Rose30

Rose30 sanoi...

Kasvisten keittoajat ovat arvioita. Kannattaa tarkkailla, sillä kypsyvät helposti liian pehmeiksi. \r\nTähän ohjeeseen lisättiin kolme punaista chilipalkoa, joista tulee mukavasti särmää :)

keskiviikko 29.02.2012 klo 15:39

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 1528g243kcal32.1g4.6g5g22.9g
Parsakaali brokkoli 4584g1607kcal211.8g89.4g13.8g114.6g
Kookoskerma, kara1528g3820kcal70.3g19.9g382g0g
Sipuli (kuorittu)764g206kcal9.9g36.7g1.5g13g
Kalaliemi (kake) (Maggi)306g764kcal18.3g128.3g18.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl344g3094kcal0g0g343.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g92g95kcal7.2g14.9g0.6g1.8g
Chili paprika punainen229g92kcal4.6g20.6g0g0g
Soijakastike 275g166kcal14.2g26.1g0.2g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 122g464kcal6.8g102.5g1.7g2.3g
Inkivääri, tuore, silputtu229g183kcal4.1g40.8g1.8g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21468kcal758.6g967.6g1537.4g318.4g
Valittu annoskoko10000g10734kcal379.3g483.8g768.7g159.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5367kcal189.7g241.9g384.4g79.6g
Arvot/100g100g107kcal3.8g4.8g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276553