Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 11g24kcal1.7g0.1g1.9g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g53g62kcal9.1g0.7g2.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 38g16kcal0.1g1.5g0g0g
Lanttu 15g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Ruusukaali 19g4.6kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g241kcal23g10.4g8.8g3.2g
Valittu annoskoko168g120kcal11.5g5.2g4.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna84g60kcal5.8g2.6g2.2g0.8g
Arvot/100g100g72kcal6.8g3.1g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959