Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)141g65kcal4.5g6.8g2.1g0g
Ohrasuurimo 24g77kcal2g15.1g0.5g1.8g
Kauralese 2.8g10kcal0.5g1.3g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g304kcal14g46.4g5.6g4.6g
Valittu annoskoko168g152kcal7g23.2g2.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna84g76kcal3.5g11.6g1.4g1.2g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993