Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 40g5.2kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 23g32kcal0.6g5.7g0.5g0.8g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g13g4.4kcal0.5g0.3g0.1g0.2g
Paprika, punainen33g8.6kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Kurkku 37g4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 13g50kcal3g0g4.3g0g
Auringonkukkaöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g3.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g289kcal10g17.2g19.2g5g
Valittu annoskoko168g145kcal5g8.6g9.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna84g72kcal2.5g4.3g4.8g1.3g
Arvot/100g100g86kcal3g5.1g5.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220381