Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu30g37kcal3.3g0.1g2.7g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g22g13kcal3.1g0.7g13.1g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.3g12kcal0.1g2.6g0.1g0g
Porkkanaraaste 200g44g12kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton44g70kcal3.5g1.7g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g617kcal21.6g17.4g79g2.2g
Valittu annoskoko168g309kcal10.8g8.7g39.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna84g154kcal5.4g4.4g19.8g0.6g
Arvot/100g100g184kcal6.4g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749