Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.9g19.6g0.3g1g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g16g64kcal0g15.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Voi 15g106kcal0.2g0.1g11.8g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)12g3.7kcal0.3g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Mustikka metsä- 47g21kcal0.2g3g0.3g1.5g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 29g17kcal2.9g0.9g0.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g11g43kcal0g10.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g739kcal15.6g103.2g27.2g5g
Valittu annoskoko168g370kcal7.8g51.6g13.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna84g185kcal3.9g25.8g6.8g1.3g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296999