Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g14g102kcal0.1g0.1g11.2g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g105g352kcal13.7g71.4g1.6g6.7g
Kanttarelli, tuore, annos 50g18g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g3.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g18g68kcal5.8g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g1058kcal40.2g144.8g35.8g14.8g
Valittu annoskoko168g529kcal20.1g72.4g17.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna84g265kcal10.1g36.2g9g3.7g
Arvot/100g100g315kcal12g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333