Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto56g169kcal12.4g0g13.5g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.8g6.4kcal0g0g0.8g0g
Paprika punainen 36g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Parsakaali pakaste Rainbow68g14kcal2g1.3g0g1.7g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g7.5g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g422kcal29.8g6.4g31g4.8g
Valittu annoskoko168g211kcal14.9g3.2g15.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna84g106kcal7.5g1.6g7.8g1.2g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235