Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 7.5g17kcal1.1g0.1g1.4g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Pinaatti 128g17kcal2.1g0.5g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g219kcal7.4g4.4g18.6g4.4g
Valittu annoskoko168g110kcal3.7g2.2g9.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna84g55kcal1.9g1.1g4.7g1.1g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790