Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)26g8.4kcal0.1g1.7g0.1g0.4g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)74g103kcal8.2g0.3g7.7g0g
Sokeri 28g112kcal0g27.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.6kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21.1g0.4g1.1g
Rypsiöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g814kcal23g104.2g33g3g
Valittu annoskoko168g407kcal11.5g52.1g16.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna84g204kcal5.8g26.1g8.3g0.8g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566